CVO/EUR1/ATR/legaliseren

servicepage-image

CVO (CERTIFICAAT VAN OORSPRONG) /EUR1-CERTIFICAAT/ ATR-CERTIFICAAT/ LEGALISEREN VAN DE FACTUUR WIJ REGELEN HET GRAAG VOOR U

U wilt een CVO/EUR1/ATR, factuur legaliseren?

Wij kunnen certificaten c.q. documenten digitaal voor u opmaken. Wij hebben daarvoor de handelsfactuur, paklijst, bewijsvoering voor de kamer van koophandel (niet nodig voor ATR-certificaat) en een eenmalige machtiging nodig.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Correcte digitale afhandeling CVO, EUR1-certificaat, factuur legalisatie (of ander document)
  • Correcte afhandeling ATR-certificaat
  • Hulp bij onduidelijkheden

Verder

CVO (Certificaat Van Oorsprong)

Het CVO (of COO) wordt veelal om handelspolitieke redenen gevraagd. Voorheen kon men dit aanvragen per post bij de Kamer van Koophandel dit is niet meer mogelijk en dient digitaal te gebeuren

Legalisatie factuur of ander document

Naast dat de klant van u verwacht dat er een certificaat bij de zending geleverd wordt, gaat dit regelmatig gepaard met het legaliseren van de factuur of een aanverwant document. Dit doen wij digitaal en is dezelfde dag gereed.

EUR1-certificaat 

De Europese Unie heeft een handelsovereenkomst met diverse landen waarbij een EUR1-certificaat gevraagd wordt. Dit gebeurt digitaal bij de Kamer van Koophandel. Met het EUR1-certificaat betaalt de klant geen of minder invoerrechten. Als eis wordt gesteld dat de goederen in de Europese Unie gemaakt zijn. Bij een laag bedrag mag de exporteur verklaren op zijn factuur dat de goederen van Europese Origine zijn. Bij ieder EUR1 dient ook het exportdocument opgemaakt te worden wat wij graag voor u doen.

ATR-certificaat

De Europese Unie heeft een handelsovereenkomst met Turkije. Met het ATR-certificaat betaalt de klant geen of minder invoerrechten. Bij ieder ATR-certificaat dient ook het exportdocument opgemaakt te worden wat wij graag voor u doen.